Verguld - Marissa Meyer

Gepubliceerd op 20 mei 2022 om 16:56

Wat begon als een leugentje om bestwil, eindigt in een ware nachtmerrie wanneer Serilda de duistere Erlkönig een van haar betoverende verhalen vertelt. Plotseling bevindt ze zich in een wereld waar geesten en demonen rondsluipen, en waar raven met holle ogen haar nauwlettend in de gaten houden. De koning beveelt Serilda om uit al het stro in de kerker van zijn kasteel goud te spinnen. Lukt dit niet, dan zal ze haar leugens met de dood moeten bekopen. Wanneer Serilda de hoop bijna heeft opgegeven, verschijnt er een mysterieuze jongen, wiens ziel gevangenzit in het kasteel. Hij belooft haar te helpen... tegen een prijs.

 

Auteur blog: Sharon

Informatie over het boek:

 

Titel: Verguld

Originele titel: Gilded

Auteur: Marissa Meyer

Uitgeverij: Blossom Books 

Publicatiedatum: mei 2022

Genre: Young Adult / Fantasy

ISBN: 9789463493260

Deze maand is het nieuwste boek van Marissa Meyer uitgekomen. 
Zelf ben ik enorme fan van The Lunar Chronicles, dus toen ik lucht kreeg van dit boek heb ik meteen een pre-order geplaats.

Ik heb zelf de limited edition en die ziet er al echt geweldig uit. 

Mijn verwachtingen van dit boek zijn stiekem best hoog. Na het lezen van de synopsis is de spanning al enorm voelbaar, dus ik ben onwijs benieuwd hoe ik dit boek ga ervaren.

Mijn recensie komt hopelijk snel online! 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Femke
3 maanden geleden

Dit boek blijft hangen bij me. Telkens als ik de korte inhoud lees en de cover ervan zie krijg ik leeskriebels. Miss moet ik deze toch maar kopen? Ik wacht alvast op jouw recensie! Groetjes x