Onbereikbaar dichtbij - Nicole Schelling

Gepubliceerd op 8 juni 2022 om 06:00

Vicky heeft een hekel aan strippers. Ze vindt ze smakeloos met die glimmende opgepompte spieren. Als ze erachter komt dat op het vrijgezellenfeest van haar nicht Claire een mannelijke stripper is ingehuurd, staat ze dus niet te juichen. Op het moment dat ze zelf het podium op wordt getrokken, raakt ze serieus in paniek. Hoewel ze het liefst door een gat in de vloer zou willen verdwijnen, is ze totaal niet voorbereid op de stripper die op haar af komt. Hij zet haar in vuur en vlam en bezorgt Vicky de avond van haar leven. Ze kan hem naar niet uit haar hoofd zetten, maar weet heus wel dat hij onbereikbaar voor haar is. Ze zal nooit verliefd worden op iemand met zo'n beroep. Uit alle macht probeert ze hem te vergeten, maar dan ziet ze hem weer: op een foto samen met de verloofde van haar nicht en ze lijken elkaar goed te kennen.

 

 

Titel: Onbereikbaar dichtbij
Auteur: Nicole Schelling 
Uitgeverij: Books & Butterflies
Publicatiedatum: april 2022
Genre: Hedendaagse romantiek
Beoordeling: 3 sterren
ISBN: 9789464510928

Voor de blogtour van Books & Butterflies mocht ik dit boek lezen en recenseren, nogmaals dankjewel daarvoor.

In dit verhaal maak je kennis met Vicky. Vicky heeft een hekel aan strippers, maar opeens ontmoet ze een stripper die ze stiekem toch leuker vindt dan ze had gedacht. Deze stripper komt wel heel dichtbij in Vicky haar leven, maar toch lijkt hij soms zo onbereikbaar. Onbereikbaar dichtbij dus.

 

Dit verhaal lees je vanuit Vicky, wie geschreven is vanuit de ik-figuur. Een enkele keer lees je dit verhaal vanuit een ander hoofdpersonage. 

Ik vond Vicky persoonlijk wel een leuk personage. Ze had een leuk karakter en grappige uitspraken.

Ondanks dat het een kort verhaal was vond ik haar personage ook goed en duidelijk neergezet.

Wel vond ik dat het ook wel weer duidelijk was dat het ging om een kort verhaal.

Voor mijn gevoel bleef het verhaal redelijk aan de oppervlakte en zat er niet echt diepgang in.

Dit vond ik persoonlijk wel een beetje jammer, omdat het verhaal wel iets uitgebreid had kunnen worden. 

Hierdoor had ik soms het gevoel dat het verhaal in een hogere versnelling zat dan wat goed was. Dit vond ik niet zo zeer storend, maar eerder jammer van het verhaal zelf.

Het verhaal leest daarin tegen wel super vlot weg. 

De schrijfstijl is zonder al te veel poespas. Hierdoor vond ik het af en toe wat gewoontjes, maar ik vond het ook weer een boek wat je er bij kan pakken als je geen zin hebt in een uitgebreid of diepgaand verhaal. 

Het einde van dit verhaal had ik wel verwacht, maar desalniettemin vond ik het erg goed bij dit verhaal passen en sloot het dit verhaal ook wel weer mooi af. Zoals jullie hierboven misschien wel kunnen lezen vond ik de titel wel erg passend bij dit verhaal.

 

Dit verhaal krijgt van mij dan ook een beoordeling van drie sterren. 

Ik had geen wauw-effect bij dit verhaal, maar heb er toch ook wel weer van genoten. 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.