Something Sweet - Sandra J. Paul

Gepubliceerd op 18 juni 2022 om 07:00

Lisa en Daniel. Amper een week kennen ze elkaar, maar voelt nu al aan alsof dit wel eens iets voor het leven zou kunnen zijn.

Lisa had nooit durven dromen dat de IT'er die ook haar mentor is, wel eens de man van haar leven zou kunnen worden. En dat zijn tante Mathilde, de excentrieke vrouw met de vele katten, haar hart zo zou kunnen veroveren.

Toch besluiten ze om hun relatie geheim te houden op kantoor, zeker omdat Machteld, hun manager, op de loer ligt. Zij heeft al enige tijd haar oog op Daniel, en ze zal er alles aan doen om hem voor zich te winnen.

Terwijl de twee worstelen om hun geheime relatie op kantoor verborgen te houden, begint Machteld al snel te beseffen dat er meer aan de hand is. Zullen ze erin slagen om aan haar bemoeienissen te ontsnappen?

Dan is er nog tante Mathilde, ooit een bekende Hollywoodster, nu een teruggetrokken kluizenaar die niet langer in staat is om alleen te blijven wonen. De bezorgdheid om haar groeit met de dag, zeker wanneer haar leven in gevaar komt.

Lisa wordt al snel heen en weer geslingerd tussen geluk en bezorgdheid.
 

 

Titel: Something Sweet
Auteur: Sandra J. Paul 
Serie: Office Candy (2)
Uitgeverij: Books & Butterflies
Publicatiedatum: juni 2022
Genre: Hedendaagse romantiek
Beoordeling: 3 sterren
ISBN: 978946510683

Recensie

Voor de blogtour van Books & Butterflies mocht ik dit boek lezen en recenseren, dankjewel daarvoor.

Dit verhaal is het vervolgdeel op Office Candy, het eerste deel uit de Office Candy trilogie.

Zelf heb ik deel één niet gelezen, en ook de voorgaande Sugar Rush reeks, over de zus van Lisa, was voor mij onbekend. 
Ik had dan ook eigenlijk geen verwachtingen voordat ik dit boek ging lezen. 

 

Om te beginnen heb ik persoonlijk er niets van gemerkt dat dit een vervolgdeel is, en dat er zelfs een eerdere reeks is waar deze personages ook in voor komen. 

Ik had niet echt het gevoel dat ik informatie mistte. Wellicht af en toe bij de zus van Lisa of hoe Lisa en Daniel elkaar hebben leren kennen maar dat was het enige. Dit vond ik verder dan ook niet storend, en had ook geen invloed over mijn ervaring met dit verhaal.

 

Persoonlijk vond ik dit wel weer uit de vormgeving hebben van een kort verhaal. Het verhaal zat weer echt in een sneltreinvaart. 

Ik vind het verhaal wel vlot en fijn geschreven, maar sommige dingen gingen zo snel, dat ik het een beetje ongeloofwaardig vond en ik had soms het gevoel dat dit de diepgang van het verhaal ook niet ten goede kwam. 

Ik weet ook niet zo goed hoe ik het schrijfperspectief moet verwoorden. Soms had ik het idee dat ik vanuit een vertelperspectief las en dan vanuit zowel Lisa als Daniel, en soms had ik het idee dat ik vanuit Lisa las die over zichzelf sprak in de 3e persoon. 

Het is niet dat ik het verhaal in het algemeen hierdoor minder leuk vond, maar ik vond het persoonlijk zelf niet enorm prettig. 

Ook al zat het verhaal in een sneltreinvaart, er gebeurde daarentegen wel genoeg om het verhaal vlot te laten verlopen. 

Aan liefde is in dit verhaal dan ook zeker geen gebrek, maar dat is ook vanaf het begin tot eind volkomen duidelijk.

 

Ondanks dat het perspectief mij niet helemaal beviel heb ik zeker wel plezier beleefd met het lezen van dit verhaal. 

Ik zal deel drie dan ook zeker gaan lezen, want dit verhaal vond ik net iets te leuk om niet te vervolgen, 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.