Game on - Cis Meijer

Gepubliceerd op 25 oktober 2022 om 09:00

Wanneer vijf vrienden een mysterieuze uitnodiging krijgen om deel te nemen aan een populair spel, schrijven ze zich direct in. Game on! Maar wanneer een van hen spoorloos verdwijnt, blijkt dit het begin van een macaber spel. Hoe ver zijn ze bereid te gaan voor hun vriendin? En wie heeft het op hen gemunt?


Toen ik dit boek voorbij zag komen wist ik dat ik deze wilde lezen! En ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Want wat een goed boek was dit, ik heb deze in 2 dagen uit gelezen en heb er enorm van genoten, de spanning werd super goed opgebouwd en ik had steeds het gevoel dat ik verder wilde lezen en ik kon maar moeilijk stoppen.

 

Het verhaal gaat over 5 vrienden, het meerendeel is vanuit Noor geschreven en daarnaast lees je ook veel over sky de rest van de vrienden blijft een beetje op de achtergrond maar ik vind dit niet erg, het verhaal gaat immers ook het meest over de twee dames en ik vond het fijn dat er dus ook niet teveel onnodige informatie werd gedeeld.

 

Het uiterlijk van het boek is ook echt super goed, de cover is ontzettend spannend en nodigt ook heel erg uit om te lezen. De binnenkant is heel gaaf gedaan, je leest een paar keer iets vanuit een onbekende dit is heel goed gedaan door de pagina een andere kleur te geven, ook zijn de hoofdstukken heel gaaf gedaan! Dit geeft echt sfeer aan het boek! Enorm genoten hiervan.

 

De hoofdstukken waren lekker kort waardoor het boek heel vlot leest, en de schrijfstijl was ook heerlijk vlot. Ik heb echt enorm genoten van dit boek.

 

ik geef het boek 4 sterren. 

uitgeverij de fontein ( jeugd ) voor het recensie exemplaar 

Titel: Game on
Auteur:  Cis Meijer
Publicatiedatum: Septemer 2022
Genre: Jeugd thriller
Beoordeling: 4 sterren
ISBN: 9789026161834


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.