Fright night - Maren Stoffels

Gepubliceerd op 20 mei 2022 om 13:30

Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu.

Een groepje vrienden geeft zich op voor een fright night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze worden geconfronteerd met hun grootste angsten. Wat gebeurt er als die angsten veel te dichtbij komen?

Vijf jongeren gaan het bos in.
Een van hen zal de nacht niet overleven.
En een van hen is de moordenaar.

Titel: Fright night
Auteur: Maren Stoffels
Uitgeverij: leopold
Publicatiedatum: Oktober 2018
Genre: Young Adult
Beoordeling: 3 sterren
ISBN: 9789025876203

een heerlijk kort boek over een groepje vrienden die naar een fright night gaan. Echt een boek die bij mij past, als echte horror fan en iemand die houd van halloween is dit boek echt iets voor mij. Ik moet eerlijk toegeven dat mijn grootste angst is dat er op zo'n avond toch een echte moordenaar rond loopt.

Ik vond het boek erg spannend, de schrijfstijl is echt heerlijk. dit boek had ik heel snel uit. Het verhaal rondom Dylan speelt vind ik erg heftig, en erg goed omschreven helaas is dit in het dagelijks leven de waarheid in sommige gezinnen. mooi dat er door dit boek weer meer over word gepraat. in vond sommige scènes wel wat kort door de bocht dit had voor mij wel wat langer gemogen. ook het hele fright night evenement vond ik wat weinig omschreven, ook dit had van mij wat meer omschreven mogen worden. verder vond ik dit boek erg leuk. 

ik geef dit boek 3 sterren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.