Tequila en tulpen - Gaby Rasters

Gepubliceerd op 15 juni 2022 om 12:18

Anouk heeft de bloemenstal van Carmen overgenomen, maar merkt dat er minder klanten naar haar winkel komen vanwege een groep hangjongeren. De brutale jongerenwerker Marc biedt niet alleen hulp, maar meer dan dat. Anouk leert de alleenstaande moeder Liz kennen en merkt al snel dat zij ook wel wat geluksmomentjes kan gebruiken!

 


Tequila en Tulpen is het tweede deel in deze serie. Anouk neemt de bloemenstal over en ontmoet daar Marc, Marc helpt jongeren die problemen hebben en probeert ze een tweede kans te geven op een goed leven. Anouk raakt hierdoor geïnspireerd en wat zij doet maakt het verhaal geweldig.

 

Ik vind dit deel echt heel erg mooi, het verhaal zelf is lekker geschreven maar maakt ook duidelijk dat er veel jongeren zijn met problemen, hier word vaak niks aan gedaan en vaak hebben ze geen veilige haven. Door Marc en Anouk krijgen deze jongeren een tweede kans en dat vind ik het aller mooiste van dit deel. Want niet alleen in de verhaal maar ook in het echte leven is dit zeker aan de orde, jongeren horen een veilige haven te hebben.

 

Complimenten aan Gaby voor dit hele mooie tweede deel, en bedankt uitgeverij zomer en keuning voor dit recensie exemplaar.

Titel: Tequila en Tulpen
Auteur: Gaby Rasters
Uitgeverij: Zomer en Keuning
Publicatiedatum: Mei 2022
Genre: Feelgood
Beoordeling: 4
ISBN: 9789020542738


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.