Likeur en Lelies - Gaby Rasters

Gepubliceerd op 17 juni 2022 om 10:21

Liz geniet intens van de bloemenstal, toch krijgt ze het niet geregeld. Haar zoon Rens heeft haar nodig. Als meester Bas een kijkje komt nemen is ze van slag. Ze wil zijn hulp niet aannemen als het gaat om Rens, maar toch kan ze niet ontkennen dat ze onder de indruk is van Bas. Is de winkel weer een plek van geluk, liefde en romantische plannetjes?


Dit was het dan alweer, het laatste deel van de bloemenstal serie. Wat heb ik van deze serie genoten. 

Liz is echt een hele leuke vrouw, ze probeert alles te doen voor haar zoon Rens. Als de mentor van Rens dan contact met haar opneemt is dit alles behalve waar ze op dat moment zin in heeft, of schijn bedriegt ? Mentor Bas is een hele leuke en lieve man, zijn droom is het helpen van jongeren die het wat moeilijk hebben op school. Het enige wat ik jammer vind is dat je weinig leest over het verleden en het leven van Jessy. Hier had ik graag wat meer over willen lezen.

Dit deel van de serie vond ik weer heel mooi, Gaby weet precies hoe ze je kan raken met een verhaal en dit doet ze dan ook keer op keer. De schrijfstijl vind ik super fijn, ik heb dit deel dan ook in een paar uurtjes uit gelezen. Heerlijk voor tussendoor zo’n korte e-books.

 

4 sterren geef ik dit deel. Bedankt uitgeverij zomer en keuning voor dit recensie exemplaar  

Titel: Likeur en Lelies
Auteur: Gaby Rasters
Uitgeverij: Zomer en Keuning
Publicatiedatum: Mei 2022
Genre: Feelgood
Beoordeling: 4
ISBN: 9789020542752


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.