Shame on you - Margje Woodrow

Gepubliceerd op 3 juli 2022 om 10:42

Een chillweekend in een vakantiekpark verandert in een nachtmerrie. Iemand vindt dat de groep zich dood moet schamen. Waarom? Waarvoor? Wat wél duidelijk wordt: sommigen zullen moeten boeten.


Shame on you is een ontzettend spannende jeugd thriller. Want iemand vind dat de vriendgroep zich moet schamen, maar waarom weet niemand en dit blijft ook het gehele verhaal de vraag ? Waarom is deze persoon zo boos ? Wat is er gebeurd ?

 

Het verhaal word verteld door Indy en Jayden, de hoofdstukken worden om de beurt door een van hen verteld maar ook lees, luister en zie je stukken van de dader, en dan zie ik je denken, luisteren en zien ?? ? Ja zeker, want dit boek heeft nog een geweldig extraatje en dat is namelijk dat je af en toe een QR code tegenkom in dit boek, deze kun je scannen met je telefoon en dan krijg je een filmpje te zien waarbij je een heel duidelijk beeld krijgt over wat er allemaal aan de hand is, en je kunt dan zelf meelezen in het boek. Ik vond dit echt super tof !

 

De schrijfstijl van woodrow is echt heerlijk. Het leest lekker snel weg en is enorm spannend, je wilt doorlezen want je wilt gewoon weten wat er aan de hand is. Het boek is niet zo lang, maar dit vond ik helemaal niet erg want dit verhaal zit gewoon heel sterk in elkaar.

 

Ik zou dit boek zeker aanraden voor de jonge lezers, maar zeker ook voor volwassenen want dit boek was erg spannend. Ik denk dat dit boek voor iedere leeftijd veel vermaak zal hebben.

 

Ik geef dit boek 4 sterren.

 

Bedankt uitgeverij de fontein voor dit recensie exemplaar.

Titel: Shame on you 

Auteur: Margje Woodrow 
Uitgeverij: De fontein jeugd
Publicatiedatum: Mei 2022
Genre: Young adult  
Beoordeling: 4
ISBN: 9789026160196

 

 
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.