Zoek het uit, Cloe Brown - Talia Hibbert

Gepubliceerd op 17 juli 2022 om 11:42

Chloë is niet de average hoofdpersoon in een romance: ze is chronisch ziek, een computernerd en ze was bijna dood. Die gebeurtenis zet haar aan tot het opstellen van een lijst vol buitenissigheden, zoals dronken worden, motorrijden, betekenisloze lekkere seks hebben én iets slechts doen. Enter Redford Morgan, een klusjesman met tattoos, een motor en de sexappeal van duizend Hollywoodacteurs bij elkaar. Red is ervan overtuigd dat zijn leven totaal niet matcht met dat van de brave Chloë, maar ze blijken meer gemeen te hebben dan ze ooit hadden gedacht.


Vanaf het begin af aan is al duidelijk dat dit boek anders is dan andere feelgood boeken, want eigenlijk is het allemaal niet zo perfect zoals vaak in dit soort boeken, Chloe is namelijk een gezette donkere vrouw, houd van computer dingen en is chronisch ziek.

 

Ik kom mij enorm vinden in het verhaal van chloe hoewel mijn verhaal net wat andere is voel ik wel hoe zij zich voelt, ik ben namelijk ook gezet en daarnaast ook chronisch ziek. Ik vind het daarom heel fijn om eens een boek te lezen waarin niet altijd alles even perfect is, maar juist meer zoals het echte leven vaak is.

 

Redford Morgan vond ik ook heel goed neergezet, want ook hij is niet perfect. Oke ja misschien kwa uiterlijk wel! Maar ook hij heeft het nodige meegemaakt en daar wat trauma’s aan over gehouden. Ik ben echt heel erg te spreken over deze onderwerpen in het boek, ik denk dat het zo belangrijk is om ook dit te laten lezen.

 

Beide personages vond ik heel goed, het verhaal zat enorm goed in elkaar en heb er ook echt van genoten. De schrijfstijl was ook echt heerlijk en las lekker snel weg. Je leest telkens vanuit beide personages ene hoofdstuk verteld Chloe en het andere verteld Red, ik vond dit heel prettig zodat je leest hoe beide zich voelen ik bepaald situaties. Ik vind de humor die tussen alle serieuze zaken door komt ook echt heerlijk, ik heb soms ook echt heel erg moeten lachen om sommige dingen. Ik vond dit heel goed gedaan!

 

Ik geef dit boek 5 sterren

Titel: Zoek het uit, Chloe Brown
Auteur:  Talia Hibbert
Publicatiedatum: Maart 2022
Genre: feelgood
Beoordeling: 5 sterren
ISBN: 9789020544275


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.