Snap de hint, Dani Brown - Talia Hibbert

Gepubliceerd op 25 juli 2022 om 11:24

Danika Brown weet wat ze wil: zakelijk succes, bekendheid en casual seks om de stress te verlichten. Van romantiek wil ze niks weten. Als bewaker en ex-rugbyspeler Zafir Ansari haar redt bij een mislukte brandoefening, gaat een video viral en het hele internet shipped #DrRugbae. Dani wil graag met hem het bed induiken, maar absoluut geen relatie. Het enige wat ze van hem wil is casual seks. Zaf blijkt echter een hopeloze romanticus te zijn…


Deel 1 van deze serie vond ik echt enorm leuk en heb daar echt van genoten, dus toen ik zag dat ze bloggers zochten voor deel 2 heb ik mezelf direct aangemeld !

 

Ik vind dat de karakters in dit boek ook weer super goed geschreven zijn, je maakt echt direct een beeld van hoe ze zijn en ze voelen ook heel echt aan.

 

Ook in dit deel word er weer heel duidelijk ingespeeld op dagelijkse problemen waar eigenlijk een groot taboe op zit. Dit vind ik zo geweldig aan deze boeken, ook vind ik het goed gedaan dat een keer een man met zoiets kampt ipv een vrouw want vaak hoor je het niet als mannen angst hebben terwijl er zoveel zijn en ik vind zelf dat hier het taboe ook doorbroken mag worden, want ook mannen mogen angst hebben.

 

Kortom vond ik dit deel ook weer erg goed, ik heb ervan genoten ook de aantrekkingskracht van de karakters is zo fijn! Ik vind hem weer heel goed.

Ik geef het boek 4,5 ster. 

bedankt uitgeverij Zomer en keuning voor het recensie exemplaar.

Titel: Snap de hint, Dani Brown 
Auteur:  Talia Hibbert 
Publicatiedatum: Juli 2022
Genre: Feelgood
Beoordeling: 4,5 sterren
ISBN: 9789020544305


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.